Start - 10 ianuarie 2023
18.00-20.15
5 sesiuni, 5 saptamini - marti
Online, Zoom

De ce să alegi cursul Google Ads?

Curs practic de Google Ads sau ce înseamnă anunțuri bine scrise și țintite
profesie it
Obții o profesie IT în termen scurt
Pentru că primești profesia de Social Media Marketer într-un termen scurt. Timp de 2,5 săptamâni vei primi cele mai necesare noțiuni și abilități pentru o proefsie modernă și solicitată.
programe
Programe conform cerințelor angajatorilor
Programele cursurilor sunt alcătuite după cele mai noi și cele mai utile tehnologii aplicate în practică, conform cerințelor angajatorilor.
traineri
Traineri profesioniști
Vei avea posibilitate să fii instruit de traineri care sunt spesialiști in domeniu.

Programa cursului Google Ads

Modulul 1. Introducere în Google Ads

plus minus
 • Ce este Google Ads și toate tipurile de campanii. Prezentarea generală: unde se afișează anunțurile, când și cui.
 • Cum stabilești obiectivele promovării tale și înțelegi ce are nevoie afacerea.
 • Strategie: Cum analizezi ce tipuri de campanii vor fi cele mai eficiente pentru brandul tău.
 • Practică: Cum îți creezi un cont în Google Ads Manager. Setarea metodelor de plată. Prezentarea structurii contului.
 • Indicatorii-cheie pe care trebuie să-i cunoști: CPC, CTR, Scorul de calitate etc.

Modulul 2. Totul despre cuvintele-cheie: Cum funcționează Google Search

plus minus
 • Setarea campaniilor de Google Search.
 • Cum găsești cuvintele-cheie pe care le caută publicul tău. Ce este Planificatorul de cuvinte, cum te poate ajuta și cum îl utilizezi.
 • Cele mai frecvente Greșeli în Google Ads: Tipurile de potrivire a cuvintelor-cheie sau Cum setezi anunțurile astfel încât ele să se afișeze strict pentru nișa ta, produsele/serviciile brandului tău și atunci când vrei tu. Cum îmbunătățești rezultatele căutării și îți reduci costurile.
 • Setarea cuvintelor-cheie, CPC și cuvintele-cheie negative. Cum țintești publicul potrivit și care e detaliul mic, dar important, care îți afectează statisticile.

Modulul 3. Google Search: Structură, Extensii, Optimizare

plus minus
 • Despre anunțuri. Ce scrii și cum scrii, ca să ai rezultate. Factori de care trebuie să ții cont în performanța anunțului: descrieri, titluri, volum de text.
 • Tipurile de extensii și importanța lor. Ce sunt sitelink-urile și callouts. Unde plasezi adresa și numărul de telefon.
 • Structura unei campanii Google Search perfecte. Cum ordonezi serviciile pe campanii și grupuri. Cum repartizezi cuvintele-cheie pe grupuri și care e specificul setării campaniilor în diferite limbi de căutare.
 • SOptimizarea rezultatelor obținute. Metode de micșorare a costurilor. Greșeli frecvente sau cum scazi performanța campaniilor cu mâna ta.

Modulul 4. Google Display. Campanii și Audiențe

plus minus
 • Top 5 tipuri campanii Google Display. Care sunt cele mai eficiente și necesare campanii pentru majoritatea companiilor.
 • Tipurile de bannere și importanța lor pentru eficiența campaniei tale. Avantaje și dezavantaje. Bannere grafice și dinamice. Când și pe care trebuie să le folosești.
 • Cum găsești audiențele potrivite pentru brandul tău. Ce sunt Audiențele excluse și cum economisești o mare parte din buget și eficientizezi campaniile.

Modulul 5. Google Display. Remarketing & Google Analytics

plus minus
 • Ce este Remarketing-ul și de ce este atât de eficient. Care sunt audiențele pe fiecare produs și cum țintești, separat, audiența care a adăugat cumpărătura în coș și audiența care a cumpărat deja.
 • Practică: Ce este Google Analytics. Prezentarea instrumentului. Conectarea cu contul de Google Ads. Crearea audiențelor.
 • Strategii de promovare. Cum utilizezi toate audiențele brandului tău și ce mesaje afișăm potențialilor clienți.
 • Practică și analiză: Exemple de Google Ads de la branduri locale și internaționale.

Trainer

Gabriela Miron

Digital Marketing Specialist

În prezent, Gabriela este Digital Marketing Specialistla agenția de Digital Marketing Royal Systems Inc. Din 2017 când a intrat cu toată forța în Marketing, Gabriela a participat la tot ce înseamnă complexul de promovare pe Digital, începând cu strategie, identitate de brand, design și website. Portofoliul lucrărilor la care a pus umărul și gândirea strategică numără peste 17 companii din Moldova și de peste hotare. Astăzi, responsabilitatea ei de bază și de suflet este promovarea pe Google Ads. Gabriela e omul care mixează cu succes gândirea strategică cu cea creativă.

Pentru cine sunt aceste cursuri?

Dacă ești specialist în marketing
Indiferent de experiența ce o aveți, vă actualizați și structurați cunoștințele. Veți fi instruiți într-un proiect real sub îndrumarea clară a unui specialist in marketing digital.
Daca aveți afacerea proprie și ...
doriți să aflați cum să atrageți clienți de pe Internet pentru afacerea Dvs? Aflați despre cele mai importante strategii de marketing digital, care funcționează în complex.
Dacă ești începator
Stăpânește cea mai populară profesie digitală. Cursul va fi cel mai bun început, deoarece vom lua în considerare toate componentele marketingului modern din Internet.
Dacă deja ești în domeniu IT
Doriți să învățați cum să faceți bani în plus pentru promovarea online? Adăugați un set de cunoștințe în internet marketing pentru a completa abilitățile dvs. și treceți la un nou nivel de venit personal.

Ce spun absolvenții

Prețul cursului

Pret Curs "Google Ads"
4000 lei

Absolvenții noștri lucrează la companiile

ffw
endava
mobias
molddata
mtc
vamservinform

Ce zic cursanții?

“Multumesc frumos pentru ceea ce faceti. Nu oriunde poti beneficia de o instruire profesionista, atmosfera prietenoasa si multa rabdare ca aici!”
— Nadea, Curs HTML / CSS
“10 + ! Dacă e să dau o notă pentru tot ce a însemnat această perioadă cât a ținut cursul, aceasta ar fi nota maximă! Și nu exagerez, asta pentru că foarte puțini ar avea curajul, dorința și capacitatea de a preda într-un timp atât de scurt (de aproape o lună), un curs care e atât de amplu și mai ales pentru studenți ca mine care vin, din cu totul alt domeniu decât IT-ul 🙂 BRAVO Andrei pentru implicare, deschidere, profesionalism și transmitere de Entuziasm a ceea ce presupune Manual Testing! Un mare Mulțumesc.”
— Tatiana, Curs Testare Manuală
“Acest curs fascinant ce m-a ridicat pe cele mai înalte culmi ale fericirii, a lăsat o amprenta semnificativa pentru tot restul vieții mele profesionale. Recomand tuturor celor ce doresc sa obțină cunoștințe vaste in acest domeniu. Alexandru - cel mai bun profesor pe care l-am avut vreodată.”
— Fabian, Școala FrontEnd Development
“Personal încă mai sunt pe valul ăsta al testării adică sunt impresionat și mulțumit de calitatea predării, organizare și implicare din partea prof. Andrei. Într-un cuvânt rezultatele s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Aveți un profesor foarte bun care ar trebui valorificat la 🙂 maxim (like). Mulțumesc încă o dată.”
— Gheorghe, Curs Testare Manuală
“Atmosera liberă și placută. Informație multă, de bază, fără lucruri de prisos.. Predarea detaliată a elementelor de bază. Un curs bun cu multe elemente utile într-o perioadă restrînsă.”
— Victor, Curs HTML / CSS
“Cursurile au fost foarte captivante. Am acumulat informație necesară pentru lucru la birou. Profesoara a explicat tot materialul foarte explicit și clar. Recomand și viitorilor practicanți să studieze acest program prin intermediul serviciilor oferite de profesorii de la "Interportal". Succes în continuare în activitatea desfășurată, practicanți sârguincioși și deștepți.”
— Dina, Curs Excel pentru business
“Consider că acest curs de limbaje HTML/CSS a fost una din cele mai educaționale experiențe din viața mea. Totul a fost predat efectiv și clar. Inițial doream doar să văd dacă IT-ul este un domeniu potrivit pentru viitorul meu, și datorită acestor lecții am căpătat cunoștințe neașteptate care mă vor ajuta în viitor cu siguranță. Recomand acest curs oricărei persoane interesate de a-și îmbunătăți capacitățile digitale și pentru a-și alege corect viitoarele studii și munca.”
— Pavel, Școala Front-End Development
“Vă mulțumim pentru un așa curs minunat, în care am studiat un ansamblu mare de instrumente pentru a ne face lucru foarte ușor. Sincer, mi-a plăcut cum s-au ținut studiile și câte lucruri noi am învățat. Mersi mult pentru acest curs.”
— Daniel, Excel pentru Business
“Понравилось:
 1. Пример автоматизированного тестирования и методология показа.
 2. Использование современных систем бэг-трэкинга (SIBA, Github, и другие)
 3. Показ реальных примеров на реальных проектах.
— Ruslan, Curs Testare Manuală
“Cursul a fost foarte util, bine structurat ( partea teoretică și practică). A fost bine explicată logica funcționării programului, ceea ce a favorizat creării deprinderilor și principiilor de lucru cu Excel. Recomandare - Nu absentați, faceți lucru pe acasă. :)”
— Vladimir, Curs Excel pentru business
“Mă numesc Tudor, sunt absolvent a școlii "Front-End Development” la Interportal. Recomand tuturor care vor să benificieze de cursuri calitative și pentru cei care doresc să obțină cunoștințe vaste și utile în domeniul IT.”
— Tudor, absolvent al școlii FrontEnd Development
“Am rămas cu o impresie foarte bună despre cursul de Testare Manuală. Andrei este un profesor foarte bun, specialist care știe să și explice bine materia. Probabil, dacă ar fi după mine, aș dori să fie puțin mai lung ca să avem mai mult timp să ne oprim la fiecare subiect. ”
— Olga, Curs Testare manuală
“Mi-a plăcut mult că tot ceia ce învățam puneam și în practică, și tot ce învățam era la un nivel avansat, pentru ca să fim pregătiți a lucra în acest domeniu. La acest curs am aflat multe lucruri interesante, am aflat mai mult si despre promovarea site-urilor. Mi-a plăcut atmosfera care era, ca într-o echipă.”
— Olga, HTML/CSS
“Понравилась малочисленная группа, преподаватель мог уделить каждому внимание и ответить на вопросы. Курс проходил динамично и интересно. Пыталась изучать предмет самостоятельно, но не получалось понять. Курсы помогли лучше вникнуть в суть и нюансы тестирования, заинтересовали учится дальше. Так как моя сфера деятельности далека от IT, хотелось бы больше практики. ”
— Мария, Curs Testare manuală
“Mi-a plăcut foarte mult cursul Excel, am aflat lucruri noi, știu la 100% că aceasta îmi va fi de folos, profesoara a avut un nivel pedagogic înalt, lămurea toate neclaritățile, formându-le pe acestea clare, lecțiile au fost cât teoretice atât și practice. Mulțumire de 100%”
— Victor, Curs Excel pentru business
“Atmosfera liberă și plăcută. Informație multă, de bază, fără lucruri de prisos. Predarea detaliată a elementelor de bază. Un curs bun cu multe elemente utile într-o perioadă restrânsă.”
— Victor, Curs HTML/CSS
“Vreau să spun mulțumesc pentru organizarea cursurilor. Absolut totul a fost redat la un nivel ridicat, dar cel mai principal accesibil, bazându-se pe material practic, cu exemple din realitate. Profesorul a fost bravo.”
— Mihai, Curs Testare manuală
“Vă mulțumim pentru cunoștințele acumulate. A fost foarte interesant, interactiv și predat foarte clar. Profesoara a fost foarte bună, explicând foarte bine totul. Mulțumim.”
— Natalia, Curs Excel pentru business
“Mă numesc Victor, absolvind Școala Front-End Development, am învățat multe lucruri noi, pe care nici nu am crezut ca am să le aflu, profesorii erau foarte receptivi și profesioniști in modul lor de predare este foarte relevant și cognitiv. Cursurile au fost Super!. Am emoții noi, pozitive. Mulțumesc.”
— Victor, Școala FrontEnd
“La acest curs mi-a plăcut:
 • Corectitudinea profesorului
 • Comoditatea graficului
 • Accesul lejer la informația dată de către profesor.
— Alexei, Curs Testare manuală
“Mi-au plăcut metodele de predare. Se oferă multă pracică în domeniu, explicarea erorilor efectuate în timpul lucrului, profesor care își cunoaște bine profesia și dă sfaturi pentru îmbunătățirea muncii și ușurearea ei.”
— Andrei, Curs programare C
“Cursuri de calitate, traineri profesioniști, sală de studii dotată cu toate materialele necesare pentru studierea cursurilor. Recomand!”
— Sergiu, Curs HTML/CSS
“Mă numesc Vlad. Sunt absolvent a Școlii Front-End Development, la Interportal. Sunt mulțumit că am beneficiat de aceste cursuri. Au fost organizate la un nivel foarte înalt, într-o atmosferă prietenoasă. Le consider utile în domeniul meu, în care doresc să activez. Recomand tuturor celor care doresc să obțină cunoștințe vaste în domeniul IT."
— Vlad, Școala FrontEnd
“Cursul a fost excelent, predarea foarte bună a materialului, explicit și detaliat.”
— Tatiana, Curs Excel pentru Business
“Mi-a plăcut modalitatea predării, viteza și intenția de a cuprinde cât mai mult material în timpul modulelor de studii, abordarea practică și exemple practice utile.”
— Nicolae, Curs Testare Manuală
“A fost dată informația foarte clar, cu toate nuanțele! Informația care am vrut să aflu a fost predată din plin. Prezentarea materialului și aplicarea lor în practică."
— Vlad, Curs HTML/CSS
“Sunt de profesie contabil și acest curs este un prim pas în obținerea a noi cunoștințe într-un domeniu nou pentru mine, dar care doresc să-l cunosc, să învăț de la începător și pe parcurs a mai multor cursuri și lucrul individual să văd rezultatele.”
— Natalia , Curs HTML/CSS
“Aveți un profesor foarte bun, la fel și programul interesant.”
— Daniel , Curs Testare Manuală
arrow-left
arrow-right
Facebook
Skype
LinkedIn

Informații de contact Verificare Rechizite Bancare

Bd. Ștefan cel Mare 65, of. 618
Chișinău, Republica Moldova
Яндекс.Метрика