Achitare și livrare cursuri online

Achitare și livrare Cursuri Online

Înregistrarea comenzii

La complectare formular de pe site cursuri-it.md sunt doua modalitați de înregistrare. Se complectează formularul:

  • - Nume / Prenume
  • - Numar telefon mobil
  • - Adresa Email
  • - Alegem cursul

La accesarea butonului "Contactați-mă" datele utilizatorului se memorizează în baza de date și sunt utilizate pentru a fi informat prin telefon sau email.

La accesarea butonului "Achitare Online" datele utilizatorului se memorizează în baza de date și sunt utilizate pentru a fi transmise la bancă. După complectare formular, se deschide o pagina auxiliară de confirmare, pe care sunt afișate datele introduse în formular. Pentru a corecta datele se acceseaza butonul "Înapoi". Pentru a le confirma și a intra pe pagina băncii se acceseaza butonul "Înainte".

Plata cu carduri de credit se efectuează prin intermediul B.C. „Victoriabank” S.A. Vezi detalii pe pagina Reguli de securitate și achitare.

Primirea și plasarea comenzilor Online

Puteți plasa o comandă Online în orice timp al zilei, cu cel putin 3 ore până la începerea cursului.

Pentru a primi Comanda, este necesar să indicați numele, email, numărul de telefon doar al furnizorilor de telefonie din Republica Moldova (nu putem apela Clientul care nu se află în Moldova la un număr de operatori străini).

Prețurile cursurilor
  • Prețurile cursurilor online sunt aceleași, ca și cele petrecute în sala de cursuri.
  • Pretul cursului este indicat pe pagina fiecarui curs in parte. Vizualizati pagina cursului ales, mai jos si vedeti pretul cursului.

Costul cursurilor este indicat ținând cont de toate impozitele și cheltuielile necesare ale Antreprenorului ca parte a furnizării Serviciilor.

Returnarea banilor

Daca Clientul refuză să participle la acest curs pîna la începerea cursului sau după prima zi de curs, garantăm returnarea banilor în proporție de 100%. Începînd cu a doua lectie a cursului, banii nu se returnează.

Returnarea banilor se face doar după explicarea în scris a cauzelor întemeiate ce l-a împus pe client să ceară returnarea banilor. Excplicatia poate fi trimisa pe emailul indicat pe site-ul cursuri-it.md.

Condiții și metode de livrare

La plasarea unei comenzi înregistrarea la curs se face momentan după achiatea comenzii.

După achitare, cumpărătorul așteaptă începerea cursului, conform graficului expus pe site. Dupa înregistrare la curs, se formeaza un grup în Viber pentru comunicare.

Cu minimum 1 zi înaintede începerea cursuluiparticipantul este informat prinmetode de notificari prin email sau Viber.

Ne rezervăm dreptul de a informa clienții despre anularea cursurilor prin metoda de notificare prinemailsau Viber (cu minimum 1 zi înainte de planificarea începerii cursului).

Metode de plată
Persoane juridice
Pentru persoane juridice - virament bancar. Ne puteti lăsa email pe adresa admin@cursuri-it.md și va trimitem contractul și contul de plată.
Persoane fizice
Pentru cei ce au card bancar si client-bank, cu care achita servicii comunale, pot achita la fel si pentru servicii de instruire pe contul nostu bancar. Ne puteti lăsa email pe admin@cursuri-it.md.
Persoane fizice
Achiatare online de pe site la moment este în stare de testare. Va fi realizată în curind.
Persoane fizice
Achitarea cheș este posibilă la oficiul nostru pe adresa: Republica Moldova Mun. Chișinău Bd. Stefan cel Mare si Sfânt, 65, of. 618.
Contacte
Grafic: 9:00 - 18:00, Luni -Vineri.
Tel. fix: +373 22 26 03 91
Tel. mob: +373 69 005 168
Email: office@cursuri-it.md
Adresa: Bd. Ștefan cel Mare 65, of. 618
Chișinău, Republica Moldova

Informații de contact Verificare Rechizite Bancare

Bd. Ștefan cel Mare 65, of. 618
Chișinău, Republica Moldova
Яндекс.Метрика