Achitare și livrare cursuri online

Reguli de securitate și achitare

 

Acceptăm VISA, MasterCard.

Serviciul de achitare prin Internet este realizat în conformitate cu Regulile sistemelor internaționale de plată Visa, MasterCard privind principiile confidențialității și securității plății, care utilizează cele mai moderne metode de verificare, criptare și transfer de date prin canale de comunicare închise. 

În pagina pentru introducerea datelor cardului bancar, va trebui să introduceți numărul cardului, numele titularului cardului, data de expirare a cardului, codul de securitate din trei cifre (CVV2 pentru VISA sau CVC2 pentru MasterCard). Toate datele necesare sunt tipărite chiar pe card.

Un cod de securitate format din trei cifre este cele trei cifre din spatele cardului.

Cazuri de refuz de a efectua o plată:

  • un card bancar nu este destinat să efectueze plăți prin Internet, după cum puteți afla contactând Banca dvs.
  • nu sunt suficienți bani pentru a plăti cu cardul de credit. Puteți afla mai multe despre disponibilitatea fondurilor pe un card bancar contactând banca care a emis cardul bancar;
  • informațiile cardului bancar sunt introduse incorect;
  • cardul de credit a expirat. Perioada de valabilitate a cardului este de obicei indicată pe partea din față a cardului (aceasta este luna și anul până la care cardul este valabil). Puteți afla mai multe despre perioada de valabilitate a cardului, contactând banca care a emis cardul bancar;

Informațiile personale pe care le furnizați (nume, adresă, telefon, e-mail, număr de card bancar) sunt confidențiale și nu fac obiectul dezvăluirii. Detaliile cardului dvs. de credit sunt transmise numai în formă criptată și nu sunt stocate pe serverul nostru Web.

Informații de contact Verificare Rechizite Bancare

Bd. Ștefan cel Mare 65, of. 618
Chișinău, Republica Moldova
Яндекс.Метрика