De ce să alegi Școala Frontend Development?

Pentru că primești profesia Frontend Developer, cu solicitare în creștere.
profesie it
Obții o profesie IT în termen scurt
Pentru că primești o profesie IT într-un termen scurt. Timp de 4 luni vei primi cele mai necesare noțiuni și abilități pentru o profesie modernă și solicitată.
programe
Programe conform cerințelor angajatorilor
Programele cursurilor sunt alcătuite după cele mai noi și cele mai utile tehnologii aplicate în practică, conform cerințelor angajatorilor. Aceste trei cursuri conțin tot ce este necesar pentru profesia Frontend Developer.
traineri
Traineri profesioniști
Vei avea posibilitate să fii instruit de traineri care sunt specialiști in domeniu. Vei primi cele mai optimale soluții și răspunsuri la orice problemă.

Școala Frontend Development

în formare
în formare

Ce cursuri să alegi

  • - Poti alege doar cursul initial HTML/CSS de 12 sesiuni/ 36 ore, la care vei studia initiere in Frontend Development, limbajele HTML si CSS la nivel initial. Acest curs pot solicita persoanele, care vor doar sa-si incerce puterile sau au nevoie de initere pentru alte domenii - Backend, QA, s.a.
  • - Poti alege primul curs "Front-End. Basics" de 20 sesiuni / 60 ore, la care vei studia bazele programarii Front-End Development, limbajele HTML si CSS, inclusiv CSS avansat, SASS, Bootstrap. Acest curs pot solicita persoanele, care doresc sa devina Front-End Developeri si fac primi pasi in domeniu.
  • - Poti alege doar cursul "Programare JavaScript" daca deja cunosti bine HTML/CSS. Acest curs este un curs complet de programare JavaScript, include 28 sesiuni/ 84 ore. Programa contine sintaxa limbajului JavaScript, cit si notiuni avansate in programare orientata pe obiecte, etc. La acest curs pot continua studiile absolventii "Front-End Basics".
  • - Achiti si te inscrii la toata Școala Front-End Development, ai reducere. si studiezi la toate cursurile respective. La finalizare poti primi certificat de absolvire a Scolii Front-End Development si aplica la job sau intership.

Ce conține Școala Frontend Development?

Școala Front-End oferă posibilitatea de a primi profesia Front-End Developer într-un termen scurt.
Peste 160 de ore
Cursurile Școlii Frontend Development conțin 164 ore teoretice și practice, la care veți primi inițiere în profesia de Front-End Developer.
Format online
Cursurile se organizeaza de 3 ori pe săptămână, luni, miercuri, vineri la 18.30. Cursurile decurg in format online, pe Zoom cu inregistrari video. Temele de acasă sunt obligatorii.
4 luni
Timp de 4 luni primiți cele mai necesare noțiuni și abilități pentru a primi o profesie modernă într-un termen scurt.
Traineri Profesioniști
Vei avea posibilitate să fii instruit de traineri care sunt specialiști în domeniu.
Certificat de absolvire
La absolvirea cu succes a Școlii Frot-End Development se oferă certificat de absolvire.
Profesie IT în termen scurt
Primești o profesie IT într-un termen scurt. Programa cursului este alcătuită conform cerințelor angajatorilor. La cursul HR veți primi oferte de angajare.

Prețul cursurilor

Școala Frontend Development include un set de cursuri timp de 4 luni. La achitarea preventivă a cursurilor Școlii Frontend Development integral sunt reduceri.
Curs HTML/CSS
3500 lei
Curs Programare JavaScript
4000 lei
Curs CSS Avansat/SASS
4000 lei
Reducere 500 lei achitare
integrala in avans
11 000 lei

Informații de contact Verificare Rechizite Bancare

Bd. Ștefan cel Mare 65, of. 618
Chișinău, Republica Moldova
Яндекс.Метрика